Daha önce herşeyden çabuk sıkılan bir yapım olduğunu söylemiştim 🙂 Takip ettiğim diziler de sıkmaya başlayınca yeni bir eğlence arayışına çıktım 🙂 Bu öyle bir şey olmalıydı ki katılarak gülmeli , evden dışarı çıkmalı , pozitif; güler yüzlü insanların arasında olmalıydım.

Aklıma Kipa alışveriş merkezinde gittiğimiz ramazan eğlencesi geldi. O gün sinemaya girecektik; sinema önünde dolanan ramazan davulcusunun daveti ve kızımın ısrarıyla Karagöz Hacıvat’ın da yer alacağı ramazan eğlencesine girdik. Kimbilir nasıl sıkıcı olacak şimdi diye düşünürken çıkışta gülmekten yaşaran gözlerimi siliyordum. Bu Karagözle Hacıvat’ın nesi komikmiş te bu günlere kadar taşınmış diye düşünürken, belki de aynı metinlerle oynanan oyunlarla aslında Karagözle Hacıvat’ın ne kadar eğlenceli esprili insanlar olabileceğini anlamıştım o gün. Sema’nın şarkılarıyla büyülenen kulaklarımıza harika oyunculuklar da eşlik edince mest olduk. Çıkışta oyuncuları başka nerede izleyebilirim diye sordum. Adreslerini alıp sezon açılışlarına gittim “Matrak Adamlar” ‘ ın .. Kim akıllı, kim deli, kim seyirci, kim oyuncu anlamakta zorlandım 🙂 Bildiğim tek şey çok eğlenmiştim. “Haftaya ne olacak acaba? ” diye diye her hafta gitmeye başladık. Tiyatroya ben şahsen bayılırım ama sıkılan insanlar için bu doğaçlama türünü herkes mutlaka izlemeli ..

Lafı fazla uzatmadan bu hafta kabus turu için gönüllü olup sahneye çıktım .. Neler oldu ben anlatmayayım buyrun izleyin 😉